U okviru firme NEIMAR PUT proivodnja betona je jedna od osnovnih delatnosti. Isti se proizvodi u betonskoj bazi marke „FAGRAM“ BK-30 , gde se tom prilikom dobija vrhunski kvalitet betona. Brza distribucija velike kolicine betona vrsi se pomocu AUTO-BETON miksera do samog mesta ugradnje cak i na visinama do 30 metara. Tu uslugu pruzamo AUTO-BETON pumpom. Ovaj proces podrazumeva veliku ustedu u vremenu prilikom izvodjenja samih radova, a ujedno i doprinosi brzem i efikasnijem poslovanju pogotovu kada su u pitanju veci radovi u niskogradnji i vosokogradnji. Pored navedene ustede u samom vremenu prilikom izvodjenja radova znatna je i finansijska usteda. Bez mehanizacije sa kojom nasa firma raspolaze troskovi prilikom izvodjenja radova bili bi mnogo veci.


PROIZVODNJA ASFALTA TOPLIM POSTUPKOM


Izgradnja puteva koju vam NEIMAR PUT nudi putem vruceg asfalta je jedna od standardnih tehnika izgradnje istih. Nasa firma je u mogucnosti da brzo i efikasno navedenom metodom izgradi i renovira ( obnovi presvuce) sve vrste puteva u predvidjenom vremenu, od seoskih, lokalnih, gradskih, medjugradskih pa do izgradnje i samih medjunarodnih auto puteva sa svim elementima koje u zavisnosti od vrste puta isti treba da poseduje (kisnu kanalizaciju, ogradu, ivicnjak , saht i dr.).


PROIZVODNJA ASFALTA HLADNIM POSTUPKOM


Najcescu primenu hladan asfalt ima prilikom izvodjenja radova na trotoarima, parkovima, dvoristima, stazama i ulicama gde osovinsko opterecenje ne prelazi 5 tona. Firma NEIMAR PUT svojim dugogodisnjim radom i stecenim iskustvom kao i uz pomoc najmodernije mehanizacije u mogucnosti je da u zato predvidjenom vremenskom roku izvede gore navedene radove. Glavna prednost hladnog asfalta jeste sto se on moze proizvesti danas a ugraditi i posle nekoliko dana. Jedno od svojstava hladnog asfalta je mogucnost vezivanja u trajanju od 50 do 100 dana u zavisnosti od vremenskih uslova, a glavni adut hladnog asfalta jeste i njegova primena kako u letnjem tako i u zimskom periodu.